Vila sub frumoasele linii ale elegantei, mobilata si utilata, Brasov

 • 240000.00 €
 • Data publicării: Ianuarie 13, 2020
  • Sanpetru, Brasov, Brasov, Romania

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o vila cu aer aristocrat, situata in Brasov, Sanpetru, Strada Primaverii.
Patrundem in aceasta vila unde se impleteste un usor aer renascentist mixat cu cel rustic.
Proprietatea este structurata pe parter si etaj, avand o suprafata utila de 200 mp si o configuratie formata din 5 camere, 3 bai, 3 terase, 2 bucatarii, dintre care una este considerata a fi de vara, teren imprejmuit de 600 mp si posib ilitatea construirii unui garaj cu doua locuri de parcare in interiorul proprietatii.
O fundatie bine executata este secretul unei case care sa reziste mult, fara fisuri si infiltrare de umezeala, de aceea constructorul acestei proprietati speciale, a implementat pe langa pilonii de fier, o dubla armatura in pamant antiseismica plus caramida porotherm antiseismica, proprietatea fiind extrem de protejata impotriva seismelor de amplitudine mare.Dorim sa punem in valoare cateva detalii principale si anume:
- toata casa are usi din lemn masiv
- usa de la intrarea casei este din lemn masiv de stejar
- mobila din interiorul casei este formata dintr-un mixaj special din lemn de tei si stejar
- parchetul este din lemn stratificat cu grosime de 14 mm
- paturile din dormitoare comandate cu piele speciala ecologica, provenienta italiana
Una dintre notele elegante ale proprietatii este data de amprenta investitionala, regasind-o atat la parter cat si la etaj in amplasarea marmurei si travertinului alcatuind un ambient cozy si in acelasi timp distins.
Deliciul living ului este dat de un elegant termosemineu construit de un mester artizan cu materiale de calitate din import, avand dubla functionalitate, de a degaja caldura cat si de a intretine, investitia fiind de 6000 eur.
In preajma sarbatorilor de iarna, va puteti desfata in jurul acestui frumos semineu, economisand astfel gazul, deoarece centrala termica se recomanda la stabilirea unei temperaturi de maxim 18 grade celsius.
Bucataria foarte luminoasa cu spatiu de dinning este dotata cu electrocasnice de cea mai buna calitate marca Bosch, si aici amintim robotul electric, expressorul de cafea, cuptor electric, plita cu inductie, hota electrica.
Tot la parterul casei beneficiem de o generoasa camera tehnica si de spatiu special amenajat pentru spalatorie si calcatorie, cat si de un elegant dressing amplasat in holul generos.
Nota dormitorului de la parter, unde gasiti acel colt de relaxare, este data de un sofisticat birou din lemn masiv, care are iesire pe terasa din spatele casei.
Va purtam cu noi la etajul acestei distinse proprietati spre cele 3 dormitoare, fiecare cu nota personala de culoare si design, unde aveti iesire spre cele 2 terase si beneficiati deasemenea de doua bai amenajate fiecare in parte cu bideu si placate cu piatra naturala, versatilitatea acestui material fiind putin cunoscuta.
Nu uitam sa va povestim despre podul casei, nici de bucatarioara de vara si nici de minunata gradina de zarzavaturi si legume din spatele casei, reliefand astfel calitatile proprietarilor nu doar ca fini toucheri cu armonia casei, ci si ca gospodari desavarsiti.
Finisajele acestei proprietati sunt o variabila in plus, in stabilirea alegerii dvs., asa ca va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa exploram impreuna aceasta proprietate.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare precum si alte oferte exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Corp de casa, cu gradina proprie, zona de case, Brasov

  Corp de casa, cu gradina proprie, zona de case, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 10, 2020 78000.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE Brasov va propune spre achizitie o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situata pe strada Carierei, Brasov. Oferta te intampina prietenoasa si te rasfata cu o gradina de 270mp ce iti a...

 • Casa traditionala,in aroma Sarbatorilor de Iarna,pe 700 mp teren,Sacele, Brasov

  Casa traditionala,in aroma Sarbatorilor de Iarna,pe 700 mp teren,Sacele, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 10, 2020 54800.00 €

  Comision cumparator 0% ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate parinteasca ce te astepta sa petreci sarbatorile, situata in Brasov, Sacele, Electroprecizia. Traditionala casa este in im...

 • Vila la gri, NOUA, cu multiple oportunitati

  Vila la gri, NOUA, cu multiple oportunitati

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 9, 2020 156000.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o vila la gri termoizolata, situata intr-un cartier cu atractii turistice de exceptie: peisajul montan, lacul de agrement inconjurat de z...