FILMARE! Vila + casa, conditii apreciabile, pe 2.500 mp teren, Podul Olt, Brasov

 • 134800.00 €
 • Data publicării: Iunie 12, 2019
  • Podul Olt, Brasov, Brasov, Romania

Comision cumparator: 0%
ASCENDENT IMOBILIARE

 propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, sat Podu Olt, Strada Principala.
Proprietatea se prezinta noului proprietar in eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 300mp, ergonomic configurata, pe trei nivele, respectiv: parter, etaj si mansarda.
Imobilul este constructie noua, 2007, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim:  caramida Porotherm, acoperis tabla, centrala termica, beton armat,etc.Proprietatea este configurata prin doua corpuri de casa, vila propriu zisa si un corp de casa de vara.
Vila se bucura de o compozitie cu patru dormitoare, ce te primesc cu caldura, patru bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, un balcon, terasa, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare. Iar in casa de vara regasim doua camere, baie, bucatarie si o magazie.
Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea  pot fi, cu usurinta, apreciate  de noii, norocosi, proprietari.
Amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hiroizolatie , inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida, ulterior izolati pentru un confort termic si acustic sporit.
Scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm. Tamplariile exterioare: este din PVC, cu foi de geam tip "securit". Acoperisul este realizat din tigla. 
Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 15 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

Filmare cu Drona:
https://youtu.be/tBLGZL0bKm0

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte: 
domnul Marius Pop
0770154569

Detalii si fotografii suplimentare, filmarea cu drona, precum si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro  


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • TUR VIRTUAL!! Armonioasa vila, in zonare rezidentiala apreciabila, Brasov

  TUR VIRTUAL!! Armonioasa vila, in zonare rezidentiala apreciabila, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Iunie 12, 2019 274800.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA o proprietate, situata in Brasov, intr-o frumoasa zona, rezidentiala, a cartierului Craiter. Proprietatea, pe care avem placerea sa o prezentam, ne intampina ...

 • Vezi FILM! Apartamente de vacanta, clasa LUX, Central, Brasov

  Vezi FILM! Apartamente de vacanta, clasa LUX, Central, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Iunie 7, 2019 269800.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata prin doua apartamente situate in zona centrala, la 5 minute de Centrul Vechi, cu un design deosebit la nivel de arhitectura a cladirii si a cur...

 • Proprietate pe 700 mp teren,cu pomi fructiferi, vita de vie etc. Central, Brasov

  Proprietate pe 700 mp teren,cu pomi fructiferi, vita de vie etc. Central, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Iunie 7, 2019 174800.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE prezinta spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o casa singura in curte, localizata in Brasov pe strada Aurel Vlaicu. Casa este compusa din 2 corpuri astfel: primul corp, constructie so...