FILMARE CU DRONA!!! Proprietatea pe care doresti sa o numesti "Casa mea"

 • 174800.00 €
 • Data publicării: Ianuarie 13, 2020
  • Bunloc, Brasov, Brasov, Romania

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o proprietate asezata intr-o zona de case rezidentiale la  la doar 5 km distanta de Brasov.
Este o zona turistica devenita foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding. La baza partiei de ski, intr o zona plina de verdeata, inconjurata de pomi si dealuri verzi, in acest cartier de vile impresionant prin unicitatea fiecareia, regasim aceasta resedinta cocheta si primitoare inca de la intrare.
Imediat cum pasesti in mijlocul acestei povesti, te simti acasa, te simti confortabil,  simti ca apartii acestui loc special.
Este o zona turistica devenita foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding. La baza partiei de ski, intr o zona plina de verdeata, inconjurata de pomi si dealuri verzi, in acest cartier de vile impresionant prin unicitatea fiecareia, regasim aceasta resedinta cocheta si primitoare inca de la intrare.
Imediat cum pasesti in mijlocul acestei povesti, te simti acasa, te simti confortabil,  simti ca apartii acestui loc special.
Este o proprietate structurata pe doua nivele, parter si etaj, cu terasa, garaj, foisor si o superba curte in fata vilei fiind pavata, iar pentru iubitorii de natura si intimitate se pot desfata in zona verde a resedintei pe sezlonguri sau in foisor la un gratar sau la un pahar de vin fiert.
Parterul are o configuratie decomandata si este format dintr-un  living mare si frumos decorat, cu spatiu special amenajat de dining, bucatarie, vestibul, baie cu cabina de dus, avand inca o iesire pe terasa intima din zona verde a casei unde puteti servi cafeaua de dimineata sau va puteti relaxa in foisorul rustic amenajat.
Trecera la nivelul superior al resedintei se face printr-o interesanta scara rustica din lemn de tei, regasind la etaj aceeasi configuratie decomandata cu  3 dormitoare, baia matrimoniala, dressing precum si linistea zonei de noapte.
Infrastructura este optima, avand in apropiere supermarket, gradinita in cartier, benzinarie, locuri superbe de plimbari de seara, pensiuni, hoteluri, magazine si la 2 km distanta aveti tot sirul de hipermarketuri Sellgros, Carrefour, Brico Depott, Media Galaxy, Kaufland, Mc Donald's.etc
Este o casa calda, primitoare, cu detalii asezate intr o cromatica aliniata cu aerul de cartier rezidential de munte, dar si cu acest frumos anotimp care te invita la introspectie.
Si pentru ca nimic nu e intamplator, si pentru ca sarbatorile de iarna ne bat la usa, te invit sa impodobesti bradul de Craciun  AICI  si sa celebrezi un nou inceput in aceasta cozy home.
Proprietatea ti-o recomand atat pe segmentul investitional, cat si ca rezidenta, raportul calitate/ pret in concordanta cu pozitionarea excelenta, aduce un plus de valoare acestei oportunitati.
FILMARE CU DRONA:
https://www.youtube.com/watch?v=90cNh6bE-Mk&feature=youtu.be
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare! 
Sa aveti soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte :
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Vila sub frumoasele linii ale elegantei, mobilata si utilata, Brasov

  Vila sub frumoasele linii ale elegantei, mobilata si utilata, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 13, 2020 240000.00 €

  Comision cumparator 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o vila cu aer aristocrat, situata in Brasov, Sanpetru, Strada Primaverii. Patrundem in aceasta vila unde se impleteste un usor aer renascen...

 • Corp de casa, cu gradina proprie, zona de case, Brasov

  Corp de casa, cu gradina proprie, zona de case, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 10, 2020 78000.00 €

  Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE Brasov va propune spre achizitie o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situata pe strada Carierei, Brasov. Oferta te intampina prietenoasa si te rasfata cu o gradina de 270mp ce iti a...

 • Casa traditionala,in aroma Sarbatorilor de Iarna,pe 700 mp teren,Sacele, Brasov

  Casa traditionala,in aroma Sarbatorilor de Iarna,pe 700 mp teren,Sacele, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Ianuarie 10, 2020 54800.00 €

  Comision cumparator 0% ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate parinteasca ce te astepta sa petreci sarbatorile, situata in Brasov, Sacele, Electroprecizia. Traditionala casa este in im...