Vibroshaper!

 • 600.00 lei
 • Data publicării: Septembrie 4, 2018
  • Pitesti, Arges, Romania

Aparat vibroshaper aparat de antrenament, este nou nouț, pret pe magazin 1200 lei, se trimite cu verificare colet Platforma de vibrații Vibro Shaper vă va permite să obțineți corpul de vis. Dispozitivul tratează mușchii întregului corp: abdomen, fese, picioare, mâini și coapse. Acționând cu puterea și viteza maximă, acesta formează frumos și subliniază cifra. Impulsurile multidimensionale generează până la 50 de contracții musculare pe secundă. Platforma relaxează mușchii, stimulează circulația sanguină și ajută organismul să se regenereze.

Vibro Shaper vă permite să faceți exerciții la 3 grade de intensitate. În picioare în mijlocul dispozitivului simulează mersul pe jos, păstrând un mic spațiu între picioare, făcându-vă să faceți jog, iar spațierea largă a picioarelor este o simulare a sprintului. Vibro Shaper vă permite să scăpați de celulita și baconul inestetic, precum și să întăriți corpul și să vă întoarceți la formă după sarcină. Și toate acestea fără exerciții extenuante, transpirație și sacrificare. Amintiți-vă că 10 minute la cea mai mare setare Vibro Shaper oferă rezultate mai bune decât 30 de minute de funcționare! În plus, platforma este complet sigură pentru articulații, tendoane și oase.

Computerul Vibro Shaper este echipat cu un timer și până la 99 de setări de viteză diferite. Datorită acestui fapt, puteți să o potriviți cu ușurință cu nevoile dvs. Dispozitivul este ideal atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați.

Vibro Shaper vă va economisi timp și bani pe care ar trebui să-i cheltuiți la sală. Acum poți să te antrenezi în confortul casei tale, chiar și în timp ce te uiți la televizor. În plus, platforma vibrator este ușor de folosit, astfel încât să puteți ușor de manipulat. Roțile confortabile vă vor ajuta să mutați platforma, iar suprafața antiderapantă va asigura o utilizare stabilă.

În set:

vibratoare
curele de rezistență pentru antrenamentul superior al corpului
pilot
ghidul de exercitii
dieta ghid
Date tehnice:
amplitudine de amortizare: 0,8 mm
frecvența vibrațiilor: 7-13 Hz.


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Parfumuri

  Parfumuri

  Sanatate/Frumusete/Fitness Baia Mare (Maramures) Aprilie 21, 2019 25.00 lei

  Parfumuri

 • Cumpara diazepam, tramadol, Xanax, Nembutal, Lorazepam, Suboxone ETC

  Cumpara diazepam, tramadol, Xanax, Nembutal, Lorazepam, Suboxone ETC

  Sanatate/Frumusete/Fitness Brasov (Brasov) Aprilie 16, 2019 10.00 €

  Cumpărați benzodiazepine și opiacee la prețuri bune Cumpara DIAZEPAM, ZOPICLONE, TRAMADOL, LEXAURIN , GABAPENTIN, XANAX, TEMAZEPAM etc. Cumpara diazepam, tramadol, Xanax, Nembutal, Lorazepam, Suboxone ETC de calitate superioară Diazepam, Tramadol, Xa...

 • Manichiura

  Manichiura

  Sanatate/Frumusete/Fitness Sectorul 3 (Bucuresti) Aprilie 2, 2019 50.00 lei

  Manichiura combinata (curatarea placii unghiale cu freza si indepartarea cuticulei cu foarfecuta) Manichiura cu protectie gel, protectie cu pudra acrilica, semipermanenta. Sector 3, zona Dristor P.S. mai multe poze cu lucrarile mele le gasiti in inst...