Perla imobiliara, situata in inima Centrul Istoric Brasov

 • 980.00 €
 • Data publicării: Mai 16, 2019
 • Ultima actualizare: Mai 16, 2019
  • Centrul Istoric, Brasov, Brasov, Romania

ASCENDENT IMOBILIARE

este onorata sa prezinte spre inchiriere o perla imobiliara, sub forma unei case, cu gradina, situata in inima Centrul Istoric Brasov.
Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a proprietatii, dand accentul potrivit fiecarei incaperi, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
Proprietatea se prezinta viitorul chirias cu eleganta, structurata asftel:
- la parter avem un seducator living ( dormitor) deservit de spatiile auxiliare create pentru confort, o bucatarie remercabila si o speciala baie:
- trecerea spre urmatorul nivel se face printr-o scara interioara pe linie florentina - la nivel avem un dormitor, birou ( dormitor), terasa, grup sanitar si spatiile auxiliare.
De asemenea casa se prezinta cu sistem alarma incendiu, interfon, sistem încălzire, internet, pivnița proprie, curte si integral mobilata si utilată.
Completeaza oferta gradina ce te imbratiseaza de cum ai ajuns si care astepta sa fie descoperita in detaliu in fiecare zi.
Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.

valoarea expusa este in conditii personalizate!!!!

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

0736797203


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Casa de Cultura, 3 camere, nemobilata, inchirieri constanta

  Casa de Cultura, 3 camere, nemobilata, inchirieri constanta

  Case/Vile Constanta (Constanta) Iulie 9, 2019 400.00 €

  (cod3140) | Constanta, zona CASA DE CULTURA, I.Gh. Duca, casa 3 camere, baie, bucatarie, parter si demisol cu ferestre, curte 100mp, suprafata construita 60mp, NEMOBILATA, in curs de amenajare, centrala gaze in curs de montare. Chirie 400 Euro pentru...

 • Perla imobiliara, situata in inima Centrul Istoric, Brasov

  Perla imobiliara, situata in inima Centrul Istoric, Brasov

  Case/Vile Brasov (Brasov) Iunie 28, 2019 980.00 €

  ASCENDENT IMOBILIARE este onorata sa prezinte spre inchiriere o perla imobiliara, sub forma unei case, cu gradina, situata in inima Centrul Istoric Brasov. Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actu...

 • Universitate, bd. Mamaia, vial P+1+terasa, inchirieri, constanta

  Universitate, bd. Mamaia, vial P+1+terasa, inchirieri, constanta

  Case/Vile Constanta (Constanta) Iunie 27, 2019 1700.00 €

  (cod3130) | Constanta, zona UNIVERSITATE, bd. Mamaia, vila, P+1+terasa, suprafata 250mp, dispune de living+hol, bucatarie, 4 dormitoare, 3 bai complet utilate, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica, incalzire prin pardoseala, garaj gener...