Apartament modern si insorit, 2 camere, 2 balcoane, Tractorul, Brasov

 • 350.00 €
 • Data publicării: Iunie 7, 2019
  • Tractorul, Brasov, Brasov, Romania

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-un imobil din segmentul proprietatilor noi, finalizat in anul 2017, situat  in complexul rezidential House Residence, din cartierul Tractorul.
Proprietatea se desfasoara pe o compozitie decomandata, avand o suprafata utila de 54mp si se prezinta  pe urmatoarea configuratie:  living generos care beneficiaza de multa lumina naturala , cu o cromatica  ce subliniaza eleganta  acestuia din care se face accesul catre o terasa de 6 mp unde se poate servi in voie cafeaua sau locul ideal pentru fumatori, dormitorul intim, bucataria mobilata si utilata complet de unde se face accesul catre cel de-al doilea balcon cu o suprafata de 4 mp, baia  moderna prevazuta cu cada si holul de intrare unde exista spatiu pentru amenajarea unui dressing.
Apartamentul dispune de toate imbunatatirile dintre care amintim termopane, parchet, centrala proprie. Se inchiriaza mobilat si utilat complet exact cum se vede in poze, mobilierul si electrocasnicele fiind toate de calitate superioara. 
 Alte avantaje pe langa eleganta si bun gust, sunt constituite de apropierea de parc si spatiu de joaca si de faptul ca  acest apartament dispune si de 1 loc de parcare.
Se doreste ca perioada de inchiriere sa fie de minim 1 an cu posibilitate de prelungire. Preferabil fara animale de companie.

Se ofera flexibilitate.

Consilier dedicat acestei oferte
domnul Catalin Colceru
Tel: 0755953310

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Apartament cochet in ansamblu rezidential, Central, Brasov

  Apartament cochet in ansamblu rezidential, Central, Brasov

  Apartamente cu 2 camere Brasov (Brasov) Iunie 4, 2019 400.00 €

  ASCENDENT IMOBILIARE propune spre inchiriere o oferta materializata printr-un imobil ,aflat intr-un complex rezidential, constructie deosebita si foarte generoasa, situat in Brasov,zona Centrala. Proprietatea se desfasoara pe o compozitie particulari...

 • Studio elegant, constructie noua, zona rezidentiala, Brasov

  Studio elegant, constructie noua, zona rezidentiala, Brasov

  Apartamente cu 2 camere Brasov (Brasov) Mai 22, 2019 350.00 €

  ASCENDENT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament situat intr-un imobil constructie noua, Tractorul, Brasov . Proprietatea se desfasoara pe o compozitie particularizata, decomandat configurata cu living open space cu bucatarie, baie, balcon ...

 • Studio cochet asezat in calea Soarelui, Tractorul, Brasov

  Studio cochet asezat in calea Soarelui, Tractorul, Brasov

  Apartamente cu 2 camere Brasov (Brasov) Mai 21, 2019 380.00 €

  ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre inchiriere un apartament elegant asezat in apropierea complexului comercial Mall Coresi. Pozitionat excelent intr-un bloc cu 3 nivele, va invitam sa pasiti cu incredere in aceasta atmosfera "cozy" si sa va simitit...