DREPTUL LA VIAŢĂ

 • Verifica cu vanzatorul
 • Data publicării: Martie 11, 2019
  • Iasi, Iasi, Romania

În fotografii sunt numai o parte din zecile de copii scăpaţi de la avort. DISTRIBUIȚI această postare / anunţ ca să ajutaţi la oferirea de sprijin în continuare noilor cazuri de mame predispuse la avort, ca să renunţe la avort. Asociaţia “Iubim toţi oamenii”, condusă de domnul Cutov, oferă minim 350 lei lunar oricarui caz nou. Pentru detalii îl puteţi contacta în privat pe Facebook la Cutov Cristian-Ionut sau pe telefon: mesaj la numărul 0768389591. Vă va contacta imediat ce este disponibil. Tot ajutorul va fi făcut în taină.

Recomand şi blogul DREPTUL LA VIAŢĂ:

http://www.augustincezar.blogspot.ro/

Vă recomand să citiţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, împreună cu acest mesaj de prezentare, ca să circule pe internet şi astfel să folosească şi altora.

Acest blog conţine: Argumente şi dovezi că omul este om din primul moment al concepţiei. Adrese, numere de telefon, site-uri şi e-mailuri ale multor fundaţii care oferă sprijin material, consiliere, găzduire gratuită şi alte soluţii alternative pentru a NU face avort. Mărturii ale unor fete / femei care au făcut avort. Mărturii ale unor fete / femei care nu au făcut avort. Consecinţe fizice şi emoţionale ale avortului. Mărturii ale unor medici care au renunţat să facă avorturi. Legea prin care se acordă indemnizaţie atât pentru mamele salariate (sau, după caz, pentru taţii salariaţi), cât şi pentru mamele eleve şi studente, masterande şi doctorande. Argumente şi dovezi că nici un motiv nu dă dreptul cuiva să recurgă la avort. Filme documentare. Legături cu site-uri asemănătoare. Blogul nu are scop comercial, ci are scopul de a informa şi a ajuta.

Blogul conţine şi : Argumente şi dovezi că multe dintre metodele numite în mod fals „de contracepţie” sunt de fapt avortive (cauzează avort în primele 14 zile după concepţie). Argumente şi dovezi că sterilizarea şi toate metodele artificiale de contracepţie au consecinţe nocive asupra sănătăţii, multe dintre aceste consecinţe fiind grave. Dezvăluiri despre dezinformarea existentă în privinţa efectelor avortive şi foarte nocive ale mijloacelor artificiale de contracepţie din cauza intereselor financiare ale producătorilor acestora. Pe lângă aceste motive, mai este un motiv pentru a nu recurge la sterilizare sau la metodele artificiale de contracepţie: atât sterilizarea cât şi toate metodele artificiale de contracepţie (nu numai cele avortive, ci şi cele care împiedică efectiv concepţia) sunt păcate. Tot păcat este şi metoda retragerii sau actului sexual întrerupt (coitus interruptus sau ejacularea afară), deoarece nu respectă ordinea naturală (stabilită de Dumnezeu) în relaţiile soţului cu soţia, deci se încadrează tot la metodele artificiale de contracepţie; în plus, este şi foarte nesigură, deoarece se elimină picături de lichid prespermatic şi în timpul actului sexual, dar acestea conţin spermatozoizi şi o singură picătură e suficientă pentru a avea loc concepţia.

Biserica nu consideră nepermisă folosirea mijloacelor terapeutice cu adevărat necesare pentru a îngriji bolile grave ale organismului, chiar dacă se prevede că din aceasta va rezulta o piedică pentru concepţie, cu condiţia ca această piedică să nu fie, indiferent din ce motiv, direct voită. (cf. Pius XII, Aloc. către Congresul Asociaţiei italiene de urologie). Acele mijloace terapeutice (pentru vindecare de boli grave) din care rezultă şi o piedică pentru concepţie pot fi folosite de cineva numai dacă, în cazul acelei persoane, nu au dat rezultate toate celelalte tratamente.

Când soţul şi soţia au un motiv întemeiat pentru a evita sau a amâna concepţia unor noi copii, există alternative sănătoase şi morale: metodele naturale de planificare familială bazate pe modalităţi de identificare a perioadelor fertilă şi nefertilă din ciclu şi pe abstinenţa în perioada fertilă din ciclu (metoda calendarului; metoda temperaturii bazale; metoda ritmului mucusului cervical şi metoda simpto – termică). Metodele naturale nu sunt dăunătoare, nu costă nimic, nici nu sunt păcate, cu două condiţii: dacă se recurge la ele după căsătorie şi din motive întemeiate. Dacă soţii recurg la metodele naturale din egoism, fără un motiv întemeiat, atunci devin şi ele păcate. Însă metodele artificiale de contracepţie sunt păcate în orice situaţie (chiar dacă soţul şi soţia ar avea motive pe care le-ar putea considera întemeiate). În afară de faptul că sunt păcate, metodele artificiale de contracepţie sunt şi foarte dăunătoare sănătăţii, aşa cum am explicat.


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

Anunţuri asemănătoare

 • Rochita eleganta

  Rochita eleganta

  Pentru copii/Nou nascuti Sectorul 3 (Bucuresti) Aprilie 19, 2019 92.00 lei

  Rochita eleganta. Marimi in stoc: 1an - 11ani. Mai multe modele de rochite se pot vedea pe pagina de facebook Cipolino.

 • Next 10ani

  Next 10ani

  Pentru copii/Nou nascuti Iasi (Iasi) Aprilie 3, 2019 15.00 lei

  Pantalon scurt NEXT 10 ani/140 cm, talie reglabila, 4buzunare 15 lei

 • Cadou nou nascut/a sau botez

  Cadou nou nascut/a sau botez

  Pentru copii/Nou nascuti Oradea (Bihor) Aprilie 3, 2019 1.00 lei

  Se fac pe comanda