Bilete UNTOLD

  • 60796.00 lei
  • Data publicării: Iulie 24, 2019
    • Militari, Sectorul 6, Bucuresti, Romania

Salutare...????

Eu chiar am ceva sigur, bun, cu proces verbal însoțitor (!) și caut cumpărător serios pt ceea ce vreau eu sa ofer... Din motive medicale, eu și amicul meu nu vom mai putea ajunge la festivalul UNTOLD, prin urmare întrebările formulate de oricine, de genul DE CE, CUM, CÂND sau CAM CÂT ori alte chestii de pierdut timpul sunt inutile...deci potențialii cumpărători sa se focuseze strict pe ceea ce au de obținut! ????

Vand 2 pachete UNTOLD cu acces 4 zile, deci GA, in urmatoarele condiții :

1. Primul abonament cu valoare declarata pe el (deci și la ANAF) in forma cartonata, care este "unic" și valabil pt o potențiala persoana interesata. Acesta se preda după ce facem CHECK-IN-ul personal, face2face, deci e musai sa ai app UNTOLD descărcată, telefonul cu ceva baterie, un cont valabil în acea app (user și parola), toate pregătite IN AVANS, anterior procedurii de check_in... Alte probleme "după", de tipul sa nu poți intra, cu check-in aprobat și validat NU AU CUM SA EXISTE... eventualii țepari ce au imprimanta pt cartonate acasă ii rog sa nu ma deranjeze, ceea ce ofer eu sunt bilete oficiale, cu PV însoțitor și nu le predau fără check-in face2face!! Nu vrei cu check-in, îți asumi integral tranzacția!!!

2. O invitație tipărită de organizatorul unui concurs, de tipul foaie A4, pentru 4 zile GA, care are alocat un număr serial "unic" și care este inregistrata la aceștia (cu proces verbal însoțitor, cu valoare declarata la curier!), prin urmare ca și la PRIMUL abonament facem check-in-ul personal. Nu merge aceasta procedura, ceea ce e puțin probabil, avem unde sa ne adresam cf informațiilor atașate invitației, adică unei persoane de contact din partea organizatorului. Eventuale retipariri/xeroxari ale invitatiei mele cad în responsabilitatea cumpăratorului, eu voi nota seriile ambelor mele produse și voi fi acoperit pentru orice chestie legala ivita de potențialii infractori. Nu facem tranzacția de dragul, ci în perfecta stare!

Legat de preț, acesta este și va fi evident cel mai mare (preț) câștigator. Îmi scrii în privat, aștept cateva oferte de preț, pentru ambele as prefera un cumpărător unic și ne vedem azi... Azi ma suni, azi le ai... De mâine, doar pe litoral sau ulterior, în București, în perioada premergătoare festivalului, la care nu voi putea merge!

Retine: nu negociez pretul, accept doar niște oferte propuse, deci ma interesează discuții clare, la obiect în privat... Și eu vad prețul la oficial, unde mai sunt sau dacă mai găsești pe undeva și cu cât, insa eu garantez pt produsele mele...

Ca măsură de siguranță, ofer inclusiv PV atașate acestor bilete/invitații sau trecem și la poze dupa buletine...????.
Legat de codul penal, cu care trebuia sa încep anunțul, cică e o carte de luat în seama, nu ma deranja aiurea ca eu știu și aceasta carte!!!


Distribuie pe: Share by email Share on Facebook

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)